Γεωργία Δημητρίου - Προφίλ

Γεωργία Δημητρίου

«Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας». Ιπποκράτης

Η Δημητρίου Γεωργία γεννήθηκε στη Λεμεσό, Κύπρου το 1989, αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με άριστο βαθμό απολυτηρίου.

Από το 2009 είναι κάτοχος του πρώτου της πτυχίου στην Αγωγή Υγείας και Σχεδιασμό Τεχνολογίας Τροφίμων (BA with Hons Home Economics Food Design and Technology) από το Liverpool John Moores University της Αγγλίας. Στη συνέχεια το 2011 απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (MSc Educational Leadership and Management) από το Cyprus International Institute of Management (CIIM). Το 2012 απέκτησε το δεύτερο της πτυχίο ως Ολιστική Διατροφολόγος (Higher International Diploma Holistic Nutritionist) από το School of Natural Health Sciences του Λονδίνου, με ειδικότητα στην Ολιστική Διατροφή, Αθλητική Διατροφή και Έλεγχο Αλλεργιών.

Τα τελευταία τρία χρόνια προσφέρει συμβουλές και σχεδιασμό υγιεινής διατροφής για διαχείριση βάρους και άλλων ειδικών και παθολογικών καταστάσεων στο προσωπικό της κέντρο στη Λεμεσό, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Σύμβουλος Υγείας στην αλυσίδα καταστημάτων συμπληρωμάτων διατροφής και υγιεινής διατροφής Holland and Barrett. Συχνά προσφέρει παρουσιάσεις που σχετίζονται με την υγιεινή διατροφή και την αθλητική διατροφή και αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες.

Η φιλοσοφία που ακολουθεί η Διατροφολόγος είναι η συνεχής εκπαίδευση μέσο συμβουλευτικής διατροφής κατόπιν συνεκτίμησης του αναλυτικού διατροφικού και ιατρικού ιστορικού, και την ανάλυση και αξιολόγηση των σωματομετρικών χαρακτηριστικών για κάθε περίπτωση.

«Σχεδιάζουμε μαζί μία μοναδικά στα μέτρα σας διατροφή!»

Η  συνεχής επικοινωνία της Διατροφολόγου με τους ασθενείς της δεν περιορίζεται μόνο στο χρόνο της συνεδρίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διατροφολόγου μέσω e-mail οποτεδήποτε θέλετε ή τηλεφωνικώς. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ενδιάμεσες από τα ραντεβού σας επισκέψεις χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για να επιτευχθεί η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει συνειδητά στη διαδικασία μεταβολής του βάρους ή/και των διαφόρων βιοχημικών παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία. Για το λόγο αυτό δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του ατόμου – μέσω συμβουλευτικής διατροφικής παρέμβασης – ώστε να αποκτά συνείδηση του σωστού τρόπου διατροφής και της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς. Έτσι, καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο ξέρει πώς να τρέφεται ακόμα και μετά το τέλος των συνεδρίων.

«Η εκπαίδευση και η εξατομίκευση συμβάλλουν στη δια βίου διατήρηση του βάρους.»


Social Media

    

Your Nutritionist Contact

Ημερολόγιο Φρούτων και Λαχανικών

Μέτρηση σύστασης σώματος

Τεστ Δυσανεξίας τροφίμων